Testimonials

Nordic Bloom tilbyder helt ekslusivt adgang til alternative investeringer i nogle af verdens bedst performende fonde

Hør hvad vores klienter siger

Molestie Ac Feugiat Sed Lectus Vestibulum Mattis Ullamcorper Velit Sed. Suspendisse Faucibus Interdum Posuere Lorem Ipsum Dolor.
Venturefonden har givet mig en unik mulighed for at investere igennem nogle af de allermest ‘well-connectede’ venturefonde i Silicon Valley og Boston. Historisk har disse fonde givet overnormale afkast – men været helt uden for rækkevidde for danske investorer. Den fond, som jeg investerede i, følger dette mønster og udviser et meget solidt afkast. Derudover har administrationen været super serviceorienterede, når jeg har haft brug for information.

Søren Holst

VC, direktør Kolding A/S
Jeg har investeret gennem Nordic Bloom. Secondaries venturefonden, US Secondaries Fund A/S tiltalte mig, jeg havde været på udkig efter alternativ investeringsmulighed med en overskuelig tidshorisont og attraktivt afkast, så her var et match. Formidlingen var professionel, der var transparens om mulig gevinst og ikke mindst mulige risici. Jeg har kun positive erfaringer med administrationen og gennem min bestyrelsespost i US Secondaries Fund A/S har jeg desuden haft mulighed for at se ”behind the scene” og har derigennem oplevet et positivt og meget kompetent samarbejde med direktør Søren Truelsen. Det er mit håb, at vi fremadrettet kan tiltrække flere kvindelige investorer, der som jeg har lyst til at diversificere deres investering til en venturefond.

Annette Carina Thomsen

Investor
Jeg har de sidste omkring 10 år været investor i samtlige de af Nordic Bloom til dato formidlede og administrerede venturefonde. Jeg har lagt vægt på den ”engros baserede” adgang til Silicon Valley baserede venturefonde, som er blandt verdens bedste og som normalt er ”By Invitation Only”. Jeg har været særdeles tilfreds med såvel afkastene samt ikke mindst risikospredningen, som er særligt vigtig i krisetider som disse. Sidst men ikke mindst værdsætter jeg, at teamet omkring Nordic Bloom og Knightsbridge også er reelle og ordentlige mennesker.

Henrik Deleuran Müller

Investor og iværksætter
Søren
Managing Partner

Vigtigheden af glade klienter

Make a bold statement with our high-quality, bright yellow jackets. Perfect for any season, these jackets are sure to turn heads and add a pop of color to any outfit make a bold statement with our high-quality, bright yellow jackets. Perfect for any season, these jackets are sure to turn heads and add a pop of color to any outfit.

Er Nordic Bloom noget for mig?

Få en uforligtende snak med Christian
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Christian
Partner, Head of clients
Nordic
Bloom
Autoriseret FAIF
Forvalter af alternative investeringsfonde
Persondatapolitik Forretningsbetingelser Skatteforhold Bæredygtighed
Nordic Bloom P/S

Tuborg Boulevard 5
DK – 2900 Hellerup
Danmark

Kontakt information

+45 70250911
info@nordicbloomfunds.eu


CVR-nr.: 43017837
FTid: 23315

© 2024 Nordic Bloom. All rights reserved.

Book et intromøde

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

da_DKDanish