Invester i fremtiden

Nordic Bloom tilbyder i øjeblikket muligheden for at investere i nedenstående fonde:
shopping-cart-bold

US Secondaries Fund III A/S

Nordic Bloom tilbyder i eksklusivt samarbejde med Knightsbridge Advisors, der er registreret som investeringsrådgiver af SEC deltagelse i US Secondaries Fund III.

Fonden vil primært investere i tidligere tegnede kapitalandele i amerikanske venture finansierede selskaber (”secondaries”), enten direkte eller indirekte via køb af kapitalandele i venturefonde m.v. indeholdende porteføljer af sådanne kapitalandele. Det er samtidig kutyme at Secondaries handles til en discount på 50-20% ift. senest opnåede valuation, hvorfor afkastet for denne type investering er attraktivt.

calendar-bold

Deadline:

31 august 2024 (forventet)

warning-bold

Status:

50% tegnet

shopping-cart-bold

US Primaries XI A/S

Nordic Bloom tilbyder i eksklusivt samarbejde med Knightsbridge Advisors, der er registreret som investeringsrådgiver af SEC, deltagelse i US Primaries Fund XI A/S.

Knightsbridge har via sit renommé og netværk blandt de 15-20 bedste venturefonde adgang til at source investeringsmuligheder blandt USA’s mest attraktive ventureselskaber. Knightsbridge gør det dermed muligt for investorer at opnå adgang til attraktive selskaber, der er støttet af nogle af de bedste venturefonde, som skaber stærke venture porteføljer. Sådan har Knightsbridge opereret siden 1983 inden for de såkaldt ”primære” ventureinvesteringer (tegnede, men ikke tidligere handlede investeringer). Inden for de såkaldt ”sekundære” ventureinvesteringer (handlede allerede tegnede investeringer) har Knightsbridge siden 2013 søgt at udnytte ineffektive forhold i venturekapital investeringsprocessen og ikke mindst prisdannelsen med henblik på at bygge en portefølje af nogle af de mest attraktive sekundære ventureinvesteringer. Omkring 90% af Fondens investeringer forventes at være primære investeringer, mens de resterende omkring 10% forventes at være sekundære investeringer.

calendar-bold

Deadline:

31. december 2024 (forventet)

warning-bold

Status:

Tegning netop påbegyndt

Citater fra eksisterende kunder

Hør hvordan udvalgte investorer oplever Nordic Bloom. Nogle har været med os i over 10 år, og flere har været med på mere end en investering.

10 år med Elite Venturefonde

Jeg har de sidste omkring 10 år været investor i de fleste af Nordic Bloom fondene, og har lagt vægt på den ”engros baserede” tilgang til Silicon Valley baserede venturefonde, der er blandt verdens bedste og normalt ikke udbydes til investorer som jeg, men alene ”by invitation only”

Henrik D. Müller
Management Konsulent

Balanceret Investering hos Nordic Bloom

Hos Nordic Bloom har jeg fundet den for mig rette kombination af alternative investeringsmuligheder med overskuelig tidshorisont og likviditetsbinding samtidig med en professionel formidling med transparens på såvel mulig gevinst som ikke mindst mulige risici.

Anette C. Thomsen
Iværksætter & Bestyrelsesmedlem

Stærk Udvikling og Risikospredning

Jeg har som investor gennem flere fonde været særdeles tilfreds med udviklingen heri samt ikke mindst risikospredningen som for mig er en hjørnesten i denne type investeringer og som normalt ikke kan opnås gennem sædvanlige nordisk eller sågar europæisk baserede fonde.

Steen Parsholt
Direktør & Bestyrelsesmedlem

Unik adgang til Silicon Valley fonde

Nordic Blooms venture fonde giver mig en unik mulighed for at investere gennem nogle af de allermest ”well-connectede” venturefonde i Silicon Valley og Boston. Historisk har disse fonde givet afkast over normalen blandt venturefonde, men også være helt uden for rækkevidde for de fleste danske investorer. Den fond jeg er med i følger dette mønster. Derudover har administrationen været serviceorienterede, når jeg har haft brug for information af forskellig karakter.

Søren Holst
Bestyrelsesmedlem

Investeret i 3 af Nordic Blooms nyeste fonde

Jeg er investeret i 3 af Nordic Blooms nyeste fonde og har store forventninger til et fint afkast vejet mod risikoen.
At investere i venture capital markedet er i sig selv i den høje ende af risikoskalaen, men jeg mener at jeg ved at investere
gennem Nordic Bloom får adgang til de bedste fonde i venture segmentet og i tillæg en betydelig spredning af risikoen.

Peter Højland
Bestyrelsesmedlem

Et spændende alternativ til OMX C25

Det er sikkert min iværksætter baggrund, der har givet mig mod på at investere i venture fremfor blot at placere mine penge i C25 karrusellen. Muligvis med højere risiko og længere binding af mine midler, men hos Nordic Bloom har jeg en unik følelse af, at have gjort en sikker investering med udsigt til et markant afkast. Tiden må vise, om mavefornemmelsen er rigtig, men indtil videre ser det jo godt ud. Desuden inviteres jeg til Nordic Bloom Events, hvor der er foredrag og indlæg af stor samfundsmæssig relevans, og god mulighed for også at netværke med andre investorer.

Urs Kent
Iværksætter & Investor

Ordentlighed og kompetencer

Hos Nordic Bloom har jeg først og fremmest oplevet en meget høj grad af ordentlighed og kompetence i formidling samt administration. Samtidig har jeg fået adgang til et spændende investeringsunivers, som en privat investor, som mig, aldrig selv ville have kunnet få adgang til.

Jens Hagelskjær
Direktør

Investeringsklub med unik behandling

Som investor hos Nordic Bloom sætter jeg pris på at være del af en lille ”investeringsklub” hvor jeg opnår en unik blanding af muligheden for at investere i et unikt udvalg af top-performende amerikanske venturefonde kombineret med ditto unik networking blandt investorerne hos Nordic Bloom. Det sidste ikke mindst ved deres altid relevante og spændende events, som bliver afholdt med jævne mellemrum.

Thomas Børsting
Angel Investor

Er Nordic Bloom noget for mig?

Få en uforligtende snak med Christian
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Christian
Partner, Head of clients
Nordic
Bloom
Autoriseret FAIF
Forvalter af alternative investeringsfonde
Persondatapolitik Forretningsbetingelser Skatteforhold Bæredygtighed
Nordic Bloom P/S

Tuborg Boulevard 5
DK – 2900 Hellerup
Danmark

Kontakt information

+45 70250911
info@nordicbloomfunds.eu


CVR-nr.: 43017837
FTid: 23315

© 2024 Nordic Bloom. All rights reserved.

Book et intromøde

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

da_DKDanish