Om Nordic Bloom

Nordic Bloom er autoriseret forvalter af alternative investeringsfonde (FAIF), og markedsfører eksklusive investeringsmuligheder i hele EU/EØS.

Vores historie

Teamet bag Nordic Bloom har siden 2004 struktureret og administreret alternative investeringsprojekter for mere end USD 1 mia, på initiativ af Christian Stig Møller og Søren Truelsen .

Venturedelen kom til i 2014 hvor Nordic Bloom dannede et investeringsselskab, på initiativ af Torben Mauritzen og Søren Truelsen. Selskabet har til dato investeret i 4 forskellige venturefonde, og opnået mere end en tredobling af de oprindelige kapitaltilsagn (commitments).

Der er i dag etableret yderligere 5 investeringsselskaber med særskilte investeringer i 5 fonde, hvortil der i alt er opnået kapitaltilsagn (commitments) på ca. 400 mio. kr. fra knap 100 danske investorer, private som professionelle investorer.

Vi er nået hertil gennem første klasses amerikanske venturefonde/produkter, som er kendetegnet ved ekstrem selektion og ditto risikospredning blandt ”First Quartile” fonde. Disse venturefonde/produkter er vi meget ydmyge og stolte over at have eksklusivret til i de Nordiske lande.

En del af et netværk

I Nordic Bloom bliver du en del af et investeringsnetværk, der fra starten i 2014 selv har investeret i sine fonde og som gennem sin omkostningsstruktur har et stærkt interessefælleskab med sine investorer.

Dette netværk har med udgangspunkt i de fremherskende megatrends inden for bæredygtig teknologisk innovation og accelererende adaptionsrater inden for ny teknologi og alternativ energi en konstant søgen efter attraktive alternative investeringer, der gennem ekstrem selektion og god diversifikation kan sikre et attraktivt risikojusteret nettoafkast.

På engelsk siger man, at ”the proof of the pudding is in the eating”: Nordic Blooms fondsperformance taler for sig selv.

Hertil kommer, at Nordic Bloom som autoriseret forvalter lever op til en lang række politikker og forretningsgange om god governance og er under tilsyn af Finanstilsynet.

arrow-circle-right-bold

2028 Mission

At skabe den foretrukne Nordiske investeringsplatform for ansvarsfulde venture- og klimafonde, der gør det muligt for investorer at opnå attraktiv risiko/afkast gennem overlegen udvælgelse og diversificering.

Fem kerneværdier

Vores engagement og dedikation er centreret omkring fem kerneværdier, der definerer og driver vores arbejde:

Formålsdrevet

Udover at søge attraktive risikojusterede afkast leder vi efter teknisk og/eller miljømæssigt “impact”.

Anstændighed

Vi spørger os selv, ikke kun om en given beslutning eller handling kan forklares og dermed forsvares, men om den også ville være acceptabel for os selv

Gennemsigtighed

Vi søger at beskrive alle væsentlige investeringsantagelser og vilkår og sikre en så kortfattet, sand og retfærdig rapportering som muligt

Afstemning af interesser

Vi søger at sikre samhørighed mellem vores investores og egne interesser, ikke mindst ved med-investering og samt mådehold for opkrævning af nødvendige og rimelige gebyrer.

Ekspertise i investeringsvalg- og styring

Vi stræber efter at placere vores fonde i topkvartilet sammenlignet med peer-fonde, gennem nøje udvalgte og diversificerede investeringer. Som autoriseret FAIF overholder vi strenge compliance-standarder, herunder brugen af en uafhængig depositar.

Teamet

Nordic Bloom er en partnerdrevet virksomhed, hvor alle på teamet brænder for investeringer og enkelte sågar har dedikeret et helt arbejdsliv hertil.

Christian Stig Møller

Partner, Head of Clients

Ansvarlig for salg og kunderelationer

Janek Borgmann

MarCom Advisor

Muskaan Asif

Executive assistant

Peter Maigaard

Chief Financial Officer

Søren Truelsen

Managing Partner

Ansvarlig for strategi, investeringer samt KYC/AML

Torben Mauritzen

Partner, Head of Compliance & Risk

Ansvarlig for compliance og risikostyring

Bestyrelse

Lars Juelskjær

Bestyrelsesmedlem

Niels-Ulrik Mousten

Bestyrelsesmedlem

Steen Blaafalk

Bestyrelsesformand

Er Nordic Bloom noget for mig?

Få en uforligtende snak med Christian
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Christian
Partner, Head of clients
Nordic
Bloom
Autoriseret FAIF
Forvalter af alternative investeringsfonde
Persondatapolitik Forretningsbetingelser Skatteforhold Bæredygtighed
Nordic Bloom P/S

Tuborg Boulevard 5
DK – 2900 Hellerup
Danmark

Kontakt information

+45 70250911
info@nordicbloomfunds.eu


CVR-nr.: 43017837
FTid: 23315

© 2024 Nordic Bloom. All rights reserved.

Book et intromøde

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

da_DKDanish